Arena TV zaradi izpada elektrike podaja kazenske ovadbe

Dogodki, ki obkrožajo sredino srečanje med Cedevito Olimpijo in Crveno zvezdo še vedno burijo duhove. Vse je potekalo brez večjih težav do 26 sekund pred koncem, ko je bil televizijski prenos na Areni TV zaradi tehničnih težav nenadoma prekinjen.  


Naj opomnimo, da so na športni televiziji sprva vse skupaj skušali pojasniti na družbenem omrežju Twitter. “Zaradi izpada električne energije v Beogradu (celotna soseska ob Pionirju) je posledično prišlo tudi do prekinitve satelitskih signalov v vseh državah, kjer se je tekma predvajala,” so zapisali po tekmi. Vendar kot kaže temu ni bilo tako. Po najnovejših poročanjih, do izpada elektrike v celotni soseski sploh ni prišlo. Podrobnejša preiskava dogajanja v športni dvorani je pokazala, da je elektrike zmanjkalo v samo eni električni omarici, v tisti, ki je napajala reportažno vozilo Arene TV.

Direktor medijske hiše, Nebojša Žugić, zdaj napoveduje kazenske ovadbe proti odgovornim osebam, ki so za zdaj še neimenovane, Arena TV pa bo zahtevala tudi vpogled v posnetke varnostnih kamer, ki bi lahko razkrili kaj točno se je dogajalo.

Sorodne objave