Allen Iverson: “Ne vem, zakaj nisem del organizacije 76ersev”

Allen Iverson je spregovoril o njegovi vlogi v klubu Philadelphie

Allen Iverson je v intervjuju z Taylor Rooks spregovoril o svoji karieri in prihodnosti. Največ pozornosti so požele njegove besede o nepovezanosti s klubom iz Philadelphie, za katerega je igral enajst sezon.


»Sixer sem za vse življenje. V mojih žilah se pretaka kri Sixersev. Vsi vedo, da želim pomagati tej organizaciji,« je povedal Iverson o svoji (ne)vlogi v klubu Philadelphia 76ers. Javno znano je dejstvo, da imajo legende kluba vsako leto večerjo, ki poteka v Philadelphiji, kjer je poleg njega prisoten tudi Charles Barkley. Med drugimi.

»Upokojen sem že enajst let. Ni mi jasno zakaj nisem del osebja, v kateri koli obliki,« je zaključil the Answer, ki je 76erse leta 2001 popeljal v njihov zadnji finalni nastop. Edina znana vloga, ki jo nosi bivši igralec Philadelphie je športni direktor, ki je opravljaEltona Branda.

Allen Iverson je skupaj z Alom Harringtonom sodeloval v intervjuju za Bleacher Report, ki je prinesel veliko zanimivih debat. Vse od košarke do mode in njunega podjetja Viola. Ogledate si ga lahko na spodnji povezavi.

Sorodne objave