2. SKL: Glasovanje za naj igralca 7. kroga

Po napetem in zanimivem drugoligaškem vikendu lahko znova glasujete kdo je bil po vašem mnenju najboljši igralec 7. kroga.


V izjemno razburljivem obračunu, ki so ga šele po ogledu posnetka dobili člani Mesarije Prunk Sežana, je odločilno vlogo odigral Gašper Jordan Rojko. 23-letni krilni igralec je dosegel 19 točk, ob tem pa zbral še pet asistenc in štiri pridobljene žoge.

Do nove zmage so na domačem parketu prišli košarkarji LTH Castingsa, po Grumu in Germu pa je njihov kandidat tokrat Matic Sirnik. Nekdanji član Union Olimpije je ob zmagi dosegel dvojni dvojček, saj je zbral 16 točk in 11 skokov, ob tem pa še tri pridobljene žoge.

Na ljubljanskem mestnem obračunu so Parklji z lahkoto odpravili Ljubljano in prišli do še četrte letošnje zmage. Izjemno tekmo je odigral 19-letni Jure Ličen, ki je 18 točkam dodal še 16 skokov.

Z ekipno igro je Hrastnik prizadejal Triglavu prvi poraz v tej sezoni. Žiga Habat je v vrstah domačih zbral osem točk in šest skokov, temu pa dodal še odlično igro v obrambi ter dve blokadi.

Po pravem trilerju so niz dveh porazov na domačem terenu prekinili Troti in za dve točki ugnali vroče Celjane. Odlično predstavo je znova prikazal Rok Savič, ki je dosegel nov dvojni dvojček, saj je zbral 19 točk in 11 skokov.

Odlično tekmo smo lahko spremljali tudi na obali, kjer je Portorož za pet ugnal Medvode. Na izjemne stare čase je spomnil eden izmed najboljših igralcev druge lige Adin Kavgić, ki je prikazal raznovrstno igro, na koncu pa se ustavil pri 13 točkah, 12 skokih in šestih asistencah ob dobrem metu iz igre.

 

 

 

 

Sorodne objave