2. SKL: Glasovanje za naj igralca 6. kroga

Za nami je izjemno razburljiva drugoligaška sobota, znova pa lahko glasujete, kdo je bil po vašem mnenju najboljši igralec 6. kroga.


Po preobratu in odlični zadnji četrtini so do zmage nad Ilirijo prišli Celjani. Ključno vlogo pri tem je odigral Tadej Tabak, ki je v zadnjih desetih minutah igre dosegel vseh svojih 12 točk, od tega pet zapored v sami končnici za izenačenje dobro minuto pred koncem. Odlično se je odrezal tudi v skoku, saj je na koncu zbral osem odbitih žog.

Neverjetno predstavo je ponovno prikazal Gaber Ožegovič, ki je na derbiju kroga proti Trotom za domačo zmago nasul kar 39 točk (60% met iz igre). Temu je dodal še sedem skokov, nad njim pa je bilo storjenih 11 osebnih napak.

Prvi, ki prihaja iz vrst Mesarije Prunk Sežana je Adrian Jogan. Ob visoki zmagi nad Ljubljano je odigral svoje najboljše srečanje letos, saj je zbral 16 točk in 12 skokov, pri tem pa dosegel svoj prvi dvojni dvojček letos.

Odlično in raznovrstno je ob zmagi nad Ljubljano znova igral tudi Niko Bačvič, ki je dosegel 15 točk (met iz igre 7/7), ob tem pa velik delež prispeval tudi v obrambi, kjer je pridobil tri žoge.

Najzaslužnejši za prekinitev niza porazov LTH Castingsa je bil Luka Grum, ki je dosegel dvojni dvojček, saj je zbral 15 točk in 10 skokov, ob tem pa zadel še tri pomembne trojke v zadnji četrtini.

Po trdem boju so do zmage nad Postojno prišli tudi košarkarji Hrastnika, pomemben delež pa je prispeval izkušeni 42-letni Dejan Bunčič. Ob 100 % metu za tri točke (3/3), je dosegel 13 točk, temu pa dodal še šest skokov in štiri asistence.

 

Sorodne objave