Tyler Herro v zanimivem podcastu

Mladi košarkar Miami Heatsov Tyler Herro je poskrbel za vsesplošno razpravo, saj je pred začetkom lige NBA izjavil, da zase misli, da je na ravni Dončića, Younga in Moranta.


Leto mlajši od našega Luke, ki si je lansko sezono parket delil tudi z našim Goranom Dragičem, imel v ekipi tudi pomembnejšo vlogo v uvrstitvi v finale lige in je v povprečju dosegal 15,1 točke na tekmo. Je vse to še vseeno premalo, da se postavi ob bok največjih svoje generacije.

“Počutim se, kot da sem na enaki ravni kot vsi fantje – ti mladi fantje, ki prihajajo v ligo in ki lahko nekega dne postanejo All stars oziroma superzvezdniki, kot so Luka, Trae, Ja in podobni. Čutim, da bi moralo biti moje ime zapisano v isti kategoriji,” je v podcastu poudaril Herro. “Veliko dela vlagam v to in postajam iz dneva v dan boljši. V svoji glavi imam začrtanih precej ciljev, tudi to, da bi nekega dne postal igralec All Star in nadaljeval uresničitve svojih sanj. Zares želim videti, kako daleč bom prišel,” so bile zanimive misli mladega igralca.

Mogoče vse skupaj malce pretirano ampak vseeno bo v prihodnosti zanimivo spremljati njegov napredek in tudi samo kariero, ter na koncu videti ali se bo postavil ob bok našega Dončića in ostalih.

Foto: Ftw.usatoday.com

Sorodne objave