Trifunović že zavihal rokave

Selektor moške članske reprezentance Rado Trifunović in njegov pomočnik Jernej Valentinčič sta trenutno na delovnem obisku v Nemčiji. Najprej sta se ustavila v Münchnu pri strokovnemu štabu Bayerna, nato pa še v Ulmu, kjer sta se srečala z Jako Lakovičem in Zoranom Dragićem.


Kljub temu da je reprezentanca še 4 mesece oddaljena od kvalifikacij za evropsko prvenstvo, sta prva moža reprezentance že zavihala rokave. V Bayernu sta aktivno sodelovala na treningih nemškega evroligaša, v Ulmu pa sta seveda spremljala delo Lakovića in Dragića.

“Vesel sem, da na Košarkarski zvezi Slovenije še najprej nadaljujemo z odličnim sodelovanjem s številnimi priznanimi trenerji in klubi. Trenerju Dejanu Radonjiću in vodstvu Bayerna se zahvaljujem za gostoljubje in novo odlično trenersko izkušnjo. Mislim, da sva z Jernejem ponujeno priložnost za dodatno usposabljanje, pridobivanje izkušenj ter izmenjavo mnenj dobro izkoristila. Z navdušenjem pa sva pričakala tudi srečanje z Zoranom Dragićem in Jako Lakovičem. V novi sredini dobro delata in užitek ju je spremljati v dvorani. V druženju z obema bo glavna tema pogovorov razumljivo reprezentančna izbrana vrsta.” Je Trifunovič dejal za portal KZS.

Foto: KZS/www.alesfever.com

Sorodne objave