Trener Igokee: “Zaradi tega ne spoštujem Bosne in Hercegovine”

Dragan Bajić se je oglasil po fiasku

Košarkarska zveza Bosne in Hercegovine je pokal najboljšega dodelilo ekipi Široki Brijeg, kar bi moralo biti veselo rajanje, a je bilo vse prej kot to. Ena izmed glavnih zvezd pa trener Igokee Dragan Bajić.


Po rednem delu sezone v ligi je bila Igokea prepričljivo na prvem mestu. Sledili so Borac, Spars, Široki, Leotar in Čelik. Pet klubov od šestih je na zvezo poslalo dopis, da se ta lestvica objavi kot končna in da odstopajo od zaključnega turnirja. Široki Brijeg pa tega ni storil in tako na najlažji način prišel do naslova prvaka Bosne in Hercegovine. Vsi klubi so se že pritožili, nekateri akterji pa so bili nekoliko bolj glasni in jezni. Med njimi trener vodeče Igokee, Dragan Bajić.

»Kaj naj normalen človek reče v tej situaciji? Ne vem kdo je slabše izpadel, ali generalni sekretar, komisar lige ali Široki Brijeg, ki se je na tak način dokopal do pokala in medalj. To pove vse o tem, v kakšni državi živimo. Vse to je samo prizor razdrobljenosti naše države vse od športa do ostalih delov. Trenutno sem v Skopju in zaradi vsega tega ne spoštujem Bosne in Hercegovine, spoštujem samo Srbijo in Severno Makedonijo, katere selektor sem! Če nekdo misli, da lahko s tem vzame športno moč Srbiji, potem se je tega lotil na napačen način,« je povedal Dragan Bajić za portal Srpska info.

»Več kot dominantni smo bili v tej sezoni in to je samo dokaz nemoči ostalih in dreka v Širokem Brijegu. O spoštovanju sekretarja pa dovolj pove to, da je ekipi Širokega pokal prinesel v majici s kratkimi rokavi,« je še dodal.

Vsekakor se bo zgodba iz Bosne in Hercegovine v naslednjih dneh še nekoliko zapletla, preden se bo razpletla in rešila.

Sorodne objave