Tako Dallas kot Miami izgubljata igralce

Število okužb s Covid-19 na žalost ne upada. Nazadnje so novo bolezen odkrili pri soigralcu Gorana Dragića in aktualnem prvaku v zabijanju Derricku Jonesu Jr. V moštvu Luke Dončića se je, tako kot že nekateri igralci, nadaljevanju sezone odpovedal novi center Willie Couley-Stein, pri Dallasu pa so se za kratkoročno pogodbo dogovorili s Treyem Burkom.


The Associated Press je razkril, da je najnovejši okužen z novim koronavirusom član Miamija Derrick Jones Jr., ki ga zdaj čakata okrevanje in samoizolacija. V najboljšem scenariju, bi lahko Jones že pomagal na uvodni tekmi Vročice v nadaljevanju lige NBA.

The Athletic poroča, da je moštvo Dallasa predčasno zapustil njihov sicer najnovejši član Willie Cauley-Stein, so pa Telički podpisali kratkoročno pogodbo s Treyem Burkom. Burke se je tako poslovil od Philadelphie, saj spada v koš igralcev, ki lahko podpišejo kratkoročno pogodbo z moštvi, ki bodo v Orlandu sodelovala v t.i. NBA mehurčku. Pri lanskoletnih konferenčnih finalistih je v tej sezoni novi organizator igre Dallasa dosegal po 5,9 točke in 2,1 asistenc v dobrih 13 minutah na tekmo.

Dallas je že pred prisilnim premorom ostal brez Jalena Brunsona, nedavno pa se je med premorom poškodoval še Courtney Lee, tako da je prihod Burkea pomemben tudi v smislu razbremenitve Luke Dončića. Stein se je po drugi strani nadaljevanju odpovedal, da bo imel priložnost čas preživljati z nosečo partnerico, s katero poleti pričakujeta otroka.

Photo: TalkBasket.net

Sorodne objave