Šenčur zadržal tri zelo pomembne igralce

Šenčur zadržal pomembne igralce

KK GGD Šenčur je na svojih družbenih profilih in spletni strani razveselil svoje zveste navijače. Klub je sporočil, da je zadržal oziroma podaljšal pogodbo s kar tremi pomembnimi igralci iz pretekle sezone.


Sodelovanje s klubom so podaljšali trije igralci, ki so v pretekli sezoni igrali pomembno vlogo v klubu. Dino Murić, Matej Rojc in Nejc Martinčič bodo tudi v sezoni 2021/2022 igrali v rumenem dresu Šenčurja.

Nejc Martinčič je bil v pretekli sezoni drugi najboljši strelec lanske sezone. Matej Rojc je bil eden najboljših obrambnih igralcev lige, ki je močno doprinesel k uspehu kluba. Dino Murić pa je aktualni MVP rednega dela sezone. Dosegel je kar dvanajst dvojnih dvojčkov

V pretekli sezoni so uspeh preprečile poškodbe, saj so se pred tekmo s Heliosom poškodovali Ramo Rizvić, Dino Murić, David Kralj in Nejc Martinčič. Tako ima ekipa za novo sezono velike cilje, ki jih bodo želeli tudi uresničiti.

»Vsem skupaj želim prijetne poletne počitnice in veliko energije, da bomo jeseni skupaj pripravljeni na novo sezono in nove zmage,« so bile zaključne misli predsednika košarkarskega kluba Gorenjska gradbena družba Šenčur, Miha Kravanje, ob koncu sezone. Z nestrpnostjo pričakujemo novo sezono in nove dvoboje slovenskih klubov.

Sorodne objave