Se legenda Olimpije vrača na klop kluba?

Že zdaj je jasno, da bodo pri Cedeviti Olimpiji v naslednji sezoni priča velikim spremembam. Prišel bo novi trener, Stožice bo zapustil Sani Bečirović, zelo se bo prevetril igralski kader… Potem, ko je v tem trenutno neuradno nekako že znano, da bo novi trener Ljubljančanov Italijan Simone Pianigiani, pa se je sedaj pojavilo novo ime, ki bi lahko postalo del igralskega kadra. 


Govora je o Vladu Ilievskem, makedonskem organizatorju igre, ki je pri Olimpiji prebil nekaj izjemnih sezon in med navijači nosi status legende. Pri tem je prikladno, da bo 43-letnik s koncem sezone skrenil s položaja predsednika Ilirije. Seveda to takoj sproži govorice o morebitnem povratku Makedonca v Stožice. Ilirija je namreč v zadnji sezonah tesno sodelovala s Cedevito Olimpijo, prav tako se Pianigiani in Ilievski zelo dobro poznata. Italijan je bil namreč trener Ilievskega, ko je ta igral za Sieno.

Seveda bo potrebno počakati, da klub tudi uradno potrdi govorice o številnih menjavah in imenovanjih, vsekakor pa bo do sprememb prišlo.

Foto: Arsen Perić/m24

Sorodne objave