Se bi Miami za Giannisa odpovedal Bamu Adebayou?

Po poročanju svetovno uveljavljenega časnika The Athletic naj bi Vročica z Miamija v medsezonskem obdobju z vsemi sredstvi v ekipo skušala zvabiti dvakratnega MVP-ja Giannisa Antetokounmpa. Izjemni Grk po minuli sezoni namreč postaja prost igralec, težko pa ga bo iztrgati iz rok njegove matične franšize Milwaukee Bucks.


Kljub ekonomskemu udarcu, ki je prišel z novo pandemijo koronavirusa, Miami razpolaga z denarjem, ki zagotavlja maksimalno pogodbo za novega igralca. Njihov drugi del garantiranega proračuna ostaja namenjen Jimmyju Butlerju (36 milijonov dolarjev), ki se je po letošnji sezoni izkazal za najboljšo pridobitev floridskega moštva zadnjih let.

V želji, da Miami v svoje vrste potegne ‘grško spako’, lahko v danem procesu kratko potegne en ključnih igralcev Vročice Bam Adebayo. S prav tako izjemno sezono, sploh s predstavami v Orlandovem mehurčku, Adebayo kroji lestvice želja ostalih franšiz. V scenariju, kjer zaradi Antetokounmpa Miami ne podaljša pogodbe s trenutnim centrom, ostale ekipe lige NBA vsekakor ne bodo čakale, Bam pa bi bil prepuščen najboljšemu ponudniku.

 

Photo: TalkBasket.net

Sorodne objave