Potencialni odhod Traeja Younga k Jezernikom?

Zadnja odmevna vest v ameriških športnih medijih je bila nedavna selitev mladega NBA zvezdnika Traeja Younga k agenciji Klutch Sports. Ker pa sta pri omenjeni agenciji oz. natančneje pri agentu Richu Paulu tudi prvi imeni Los Angeles Lakersov LeBron James in Anthony Davis, si javnost in mediji niso mogli pomagati, da ne bi začeli povezovati dogodkov.


O dani polemiki, da bi lahko Trae potencialno načrtoval selitev v Hollywood, je za The Athletic nato spregovoril kar njegov oče Rayford Yuung. Ta pravi, da je nova pogodba s Klutch Sports vse prej kot indikacija, da se njegov sin dejansko seli k Jezernikom.

»Celotna situacija z novo agencijo nima nikakršne veze z njegovim odhodom v Los Angeles. Imajo (Klutch) podpisanih veliko igralcev, ki ne igrajo za Jezernike,« pripoveduje Young sr.

Trae se je dejansko pridružil vse širši listi košarkarjev, ki ne igrajo za kalifornijskega velikana. Podpisani pri Klutch Sports so tako še velika imena lige NBA kot so John Wall, Ben Simmons, Draymond Green, Eric Bledsoe itd…Nihče od njih pa seveda ne igra za Los Angeles.

Traejev oče je še poudaril, kako je sinovo srce za enkrat še popolnoma zvesto Atlanti, ki ga je v zamenjavi z našim Luko Dončićem pred dvemi leti prejela s strani Dallasa. »Moj sin misli, da je najboljši igralec na parketu, pa čeprav lahko na istem igrišču stoji LeBron ali kdorkoli. Upam, da se mu to nikoli ne maščuje, toda ima ‘jajca’ in ogromno samozavesti. Pač ve, kaj bi rad dosegel. Mislim, da se Trae ne bo nikoli pridružil neki super-ekipi razen, če super-ekipa ne pride v Atlanto!«

Photo: USA Today

Sorodne objave