Po nizu porazov Krka ostaja brez trenerja!

Po več zaporednih porazih in slabših predstavah članske moštva Krke so se v vodstvu kluba odločili za sporazumno prekinitev pogodbe z dosedanjim trenerjem Simonom Petrovom.


“Zadnji rezultati moštva so nas prisilili v ukrepanje. Simon Petrov ni več trener članske ekipe KK Krka. Klub in trener sta se sporazumno razšla. Na tem mestu se želim zahvaliti Simonu za vse njegovo delo, prizadevanja in rezultate, ki jih je dosegel z ekipo. Z njim na klopi smo se iz Lige ABA 2 ekspresno vrnili v Ligo ABA, predlani smo bili finalisti domačega prvenstva, v lanski sezoni pa smo igrali v polfinalu. Simon je in bo ostal legenda našega kluba. Na njegovi nadaljnji trenerski poti mu želimo vse dobro,“ je kadrovsko potezo pojasnil predsednik kluba Andraž Šuštarič.

Petrov je velik del igralske kariere preživel kot igralec Krke, po igralski upokojitvi pa je v klubu postal trener mlajših selekcij. Na člansko klop je sedel februarja 2017, po dobrem začetku sezone pa je bil zanj dokončno usoden včerajšnji poraz proti Helios Sunsom.

Krka ima po petih krogih Lige ABA dve zmagi in tri poraze, v ponedeljek 11. 11. pa bo doma iskala novo zmago proti Megi Bemax.

Foto: KK Krka

Sorodne objave