Obradović novi trener Crvene zvezde?

Saša Obradović, trener Monaca se v teh dneh odloča med možnostjo, da ostane v v žepni državici na jugu Francije, ali pa odide v domovino in postane trener Crvene zvezde.


V pogovoru za Mozzart Sport je Obradović zaupal, da je v pogovorih s Crveno zvezdo, a hkrati ohranja tudi stike s trenutnim delodajalcem. V podrobnosti se nekdanji košarkar zaenkrat še ni želel spuščati: “Sem v pogovorih s Crveno zvezdo in svojim klubom, trenutne faze dogovorov ne bom komentira, saj še ni čas za to. V prihodnjih dneh bom sprejel odločitev in nadaljeval s svojo kariero. To je vse,” je bil redkobeseden, a jasen Obradović.

51-letnik ima z Monacom še veljavno pogodbo, ki se lahko podaljša za dodatno sezono, vključuje pa tudi možnost sporazumne prekinitve, v primeru dogovora z evroligašem.

Saša Obradović je kot igralec rdeče-beli dres nosil kar v treh različnih obdobjih. Najdlje med letoma 1987 in 1993, ko je tudi začel profesionalno kariero, nato pa še leta 1994 in v sezoni 1999-2000. Igral je tudi v Franciji, Nemčiji in Italiji, s srbsko reprezentanco pa ima srebrno medaljo z OI 1996 v Atlanti, zlato medaljo s svetovnega prvenstva v Grčiji (1998) in kar tri zlate in eno bronasto medaljo z evropskih prvenstev.

 

Avtor: Timotej Prosenc

Foto: Eurohoops

Sorodne objave