Morganov agent razkril resnico o ‘mega pogodbi’

Pred kratkim je slovensko košarkarsko javnost pretresla vest o tem, da naj bi Morgan bil pred podpisom nove pogodbe s Panathinaikosom. Morgana, za katerim je odlična sezone v dresu turške Pinar Karsiyake, je na očeh imela tudi Cedevita Olimpija, razlog za skrb pa so bili nastopi za slovensko reprezentanco, ki bi se s podpisom pogodbe z grškim velikanom zaradi Evroligaškega urnika drastično zmanjšali.


Sprva se je govorilo da je blizu dogovora z Zmaji, a jih je zavrnil, takoj za tem naj bi mu podaljšanje nudili Turki, nazadnje pa naj bi bil pred podpisom mega-pogodbe s Panathinaikosom. Za njegovega agenta Andyja Buntojanisa je bila to očitno kaplja čez rob, kar je nazorno dal vedeti v svojem sporočilu za sedmo silo.

»Novica ni resnična. Nismo se dogovorili niti dali roke s predstavniki Panathinaikosa. Imamo še opcijsko pogodbo s Pinar Karsiyako in kmalu se bomo odločili, kaj bomo naredili. Ni pa prav, da se piše o tem, da smo sklenili dogovor s Panathinaikosom ali s katerimkoli drugim klubom. Na žalost ne moremo preprečiti takih izjav, ki se začnejo kot govorice in se na družabnih omrežjih hitro razširijo kot resnične.«

 

Sorodne objave