Krka z novim starim trenerjem

KK Krka podaljšala sodelovanje z Daliborjem Damjanovićem

Novomeška Krka je sporočila, kdo bo njihov trener v novi sezoni. Temelji se postavljajo za tekmovanje v ligi ABA ter slovenskem prvenstvu in pokalu. Po finalu državnega prvenstva Lige NKBM in osvojenem naslovu prvaka Spar so pričakovanja višja.


Dalibor Damjanović bo tudi v novi sezoni glavni trener KK Krka. 43-letni trener se trenutno mudi na pripravah za olimpijske igre s slovensko reprezentanco, kjer opravlja delo pomočnika trenerja Aleksandru Sekuliću.

»V veliko čast mi je, da ostajam v Novem mestu. Upravi kluba bi se rad zahvalil za izkazano zaupanje. Sestavljamo ekipo za tekmovanje v ligi ABA in domačem prvenstvu ter pokalu, kjer so seveda cilji vsako leto visoki. Vem, da me čaka zelo odgovorno in zahtevno delo. Verjamem, da bomo uspešni,« je povedal Dalibor Damjanović.

V novomeški Krki je že od leta 2016, pred tem pa je opravljal delo trenerja ženskega kluba Ilirija in bil pomočnik Zmagu Sagadinu in Alešu Pipanu. Vodil pa je tudi mladinske reprezentance, ki so dosegale lepe in pozitivne uspehe. Novico so navijaču kluba sprejeli z navdušenjem, saj je Daco zelo priljubljena oseba v Novem mestu.

Sorodne objave