Kje bo igral Campazzo?

Očitno se je kariera Facunda Campazza v ligi NBA končala. Po dveh letih igranja za Denver Nuggetse je čakal in dočakal podpis z Dallasom, ki pa ga je odrešil muk sedenja na klopi. Zdaj je o njegovi prihodnosti spregovoril njegov agent.


»Če ne bo igral v ligi NBA, bo igral v Evropi. Danes me zagotovo ne bi zanimala NBA ekipa, pričakujem, da bo Facundo dobil ponudbo iz Evrope,« je povedal njegov agent.

»Avtomatsko pomislimo na Madrid in njihovo zanimanje, obenem pa ima klub dodelano ekipo z branilci in organizatorji, kar poraja vprašanje o tem, koliko igralnega časa bi mu lahko ponudili,« je še dodal.

Kaj pa Rusija? Agent je imel nekaj odgovorov tudi na to možnost. »Rusija ima najverjetneje zaprta vrata. Tu ne vidim možnosti. Na začetku sezone sem sicer prejel klic, a realnost je taka, da tu ne vidim možnosti. Če bi se ekipe vrnile v Evrolige, bi to verjetno pomenilo, da je te neumne vojne konec. Potem bi se pogovarjali o tem, a zadeva je zelo zakomplicirana,« je bil iskren in jasen Claudio Villanueva.

Sorodne objave