Jordan Morgan je na potovanju iz Kazana v Ljubljano doživel pravo odisejado

Ljubljana – Za slovenskimi košarkarji je nov trening v pripravah na sobotni uvodni obračun drugega cikla kvalifikacij za uvrstitev na evropsko prvenstvo 2022 proti Ukrajini. Od torkovega večera vadi vseh petnajst košarkarjev in selektor Aleksander Sekulić je z videnim zelo zadovoljen. 


KVALIFIKACIJE ZA EVROPSKO PRVENSTVO 2022, SKUPINA F
2. KVALIFIKACIJSKI CIKEL – SLOVENIJA (LJUBLJANA, DVORANA STOŽICE)

3. kolo – sobota, 28. november 2020, ob 20.10 uri
SLOVENIJA : UKRAJINA (prenos na Kanalu A)

4. kolo – ponedeljek, 30. november 2020, ob 20.10 uri
SLOVENIJA : MADŽARSKA (prenos na Kanalu A)

SLOVENSKA REPREZENTANCA V DRUGEM KVALIFIKACIJSKEM CIKLU

Kot zadnji se je #mojtim na treningih priključil Jordan Morgan. Po nedeljski tekmi svojega kluba ga je na poti v Slovenijo čakala prava pustolovščina. Sprva je v Ljubljano nameraval prileteti prek Carigrada, a je bil let zaradi premajhnega števila potnikov odpovedan. Tako se je iz Kazana odpravil v Moskvo ter nato iz Carigrada prispel v Zagreb. Sledila je vožnja z avtomobilom in po 16 urah na poti se je končno le pridružil soigralcem. Selektor Sekulić mu je najprej namenil nekaj dodatnega počitka, že na prvem pravem treningu pa je Morgan pokazal, da je v odlični formi.

“Slovenija bo imela v mojem srcu vedno posebno mesto. Privlači me njena pozitivna energija, dobri in prijazni ljudje ter velika želja, ki jo imajo športniki, da se dokažejo. Včeraj smo opravili prvi skupni trening in presenečen sem bil s kakšno energijo ter zbranostjo smo se ga lotili. Vsi se zavedamo, kako pomembni sta ti dve tekmi. Glede na to, da igramo v domači dvorani, da je naša zasedba precej podobna tisti iz prvega cikla, moramo obe dobiti in se že pred februarskim zaključkom otresti skrbi o uvrstitvi na evropsko prvenstvo,” je v spletnem druženju z mediji povedal Morgan.

SPLETNA STRAN KVALIFIKACIJ ZA EVROPSKO PRVENSTVO

 

Foto: KZS

Sorodne objave