Je to konec kariere Kyrija Irvinga?

V objemu afere, ki jo je začel Kyrie Irving, nadaljujemo tudi to novico. Kyrie Irving je pred dnevi na svojem Instragramu delil fotografijo dokumentarca, ki v sebi skriva veliko antisemitskih sporočil. Sprožil se je val posledic zaradi tega, ker se Irving ni želel takoj opravičiti. Kje smo zdaj, nekaj dni po deljenju te fotografije?


Brooklyn Nets so Kyrija suspendirali za najmanj pet tekem, pojavlja pa se vse več govoric, da sta glede njega na robu živcev glavna moža franšize Sean Marks in Joe Tsai. Prav tako njegovega opravičila in donacije v višini 500 tisoč ameriških dolarjev niso sprejeli v organizaciji, ki se ukvarja s sovražnim govorom. Kot so pojasnili, v njegovem opravičilu niso zasledili, da bi mu bilo dejansko žal za »izrečeno« oziroma deljeno.

Ni pa to vse, kar se je zgodilo z Irvingom. Tu je na oder stopil tudi največji proizvajalec košarkarskih superg Nike. O tem si lahko preberete v prispevku Nike in Kyrie: KONEC SODELOVANJA.

Govoric pa je še več, kar je bilo vsekakor pričakovano. Komisar lige NBA je javno povedal, da se bo moral z Irvingom pogovoriti na štiri oči, kar se v njegovem vodenju lige še ni zgodilo. Prav tako so vse bolj prisotne govorice, da naj Irving ne bi več imel mesta v Brooklynu ali kateri od drugih ekip v ligi NBA, saj nihče ne želi prejeti tega, kar Kyrie prinaša izven košarkarskih parketov. Če so govorice resnične, bomo videli v naslednjih tednih.

Sorodne objave