Je LeBron James že odigral zadnjo tekmo v karieri?

LeBron James je po zelo težkem porazu Los Angeles Lakerson proti Denver Nuggetso na četrti tekmi finala (113-111), po kateri so Jezerniki tudi zaključili letošnjo sezono, prvič v vsej dolgoletni karieri spregovoril tudi o upokojitvi. 


V odločilni četrti tekmi konferenčnega finala zahodne konference NBA med Los Angeles Lakers in Denver Nuggets je LeBron James prikazal izjemno predstavo, čeprav so Lakersi na koncu izgubili. James je dosegel izjemen dosežek s skoraj trojnim dvojčkom, saj je dosegel 40 točk, 10 skokov in 9 podaj, ter je na igrišču vztrajal celih 48 minut.

Po porazu s tesnim rezultatom 113-111 proti ekipi Nikole Jokića, se je legendarni veteran LeBron James na tiskovni konferenci po tekmi zavil v skrivnost glede svoje prihodnosti v NBA. “Veliko moram premisliti… Kar zadeva moje nadaljnje korake v košarki, imam veliko za premisliti,” je dejal James. Navijači in ljubitelji košarke po vsem svetu zdaj z nestrpnostjo pričakujejo, kako se bo odločil ta izjemni športnik. Pred časom je legendarni košarkar sicer povedal, da si želi počakati, da v ligo NBA pride Broony James, njegov najstarejši sin tako, da je javnost pričakovala, da bo igral še nekaj sezon. Sedaj pa obstaja možnost, da bo košarkarske čevlje obesil na klin že po tej sezoni, podobno kot Carmelo Anthony, še en pripadnik iste košarkarske generacije.

Sorodne objave