Irving ne izključuje ponovne menjave moštva

Da je Kyrie Irving izredno muhast košarkar ni nobena skrivnost. To je dokazal že večkrat, s svojim obnašanjem, s svojimi pogledi na svet in predvsem s svojimi izjavami. A nobenega dvoma ni, da gre za velikaga zvezdnika in izjemnega košarkarja, nikoli pa ni povsem jasno kaj se dogaja v njegovi glavi.


Večini je bilo tako jasno, da je Dallas s prihodom Irvinga pričel z igranjem prave pravcate loterije. Ob tem je seveda odšel tudi kup pomembnih košarkarjev in Mavsi so sezono zaključili obupno. Seveda glavni krivec dejstvu, da je Dallas ostal brez končnice ni Irving, vseeno pa se poraja vprašanje pravilnosti Dallasove poteze.

Takšno razmišljanje je še potrdil Kyrie, ki je pred kratkim izjavil: “Poleti bom postal prost igralec, ampak se mi nič ne mudi z odločitvami. Ko mediji govorijo o tem, kam se bom preselil, vas lepo prosim, da temu ne posvečate nobene pozornosti. Tudi ostale prosim, da mojega imena ne omenjate na Twitterju. V ligi NBA še zmeraj poteka konferenčno finale. Ali me lahko pustite pri miru? Še ljudje za mizo me pri večerji sprašujejo, kakšni so moji načrti. Nehajte!” Na ta način torej ni ovrgel možnosti odhoda, kar prav gotovo povzroča sive lase Marku Cubanu, ki je vseskozi verjel, da bo Irving zagotovo podpisal novo pogodbo.

Veliko govora je tudi o Irvingovemu odhodu v Los Angeles k Lakersom, kjer naj bi še zadnjič združil moči z LeBronom Jamesom.

Sorodne objave