Hrvat zanika odhod v Madrid

Mario Hezonja

V medijih je pred kratkim zaokrožila informacija, da naj bi hrvaški košarkar Mario Hezonja zapustil Rusijo in okrepil Real Madrid. Sedemindvajsetletnik je to govorico na uradni spletni strani UNICS-a zanikal.


Hrvaški krilni košarkar je na spletnem portalu UNICS-a iz Kazana komentiral govorice o prestopu v Madrid: “Osebno nisem o tem govoril z nikomer. Slišal sem za govorice po naši izključitvi iz Evrolige. Izgledalo je, da je interes zame pokazalo nekaj udeležencev turnirja Final Four.”

Hezonja, ki je v letošnji sezoni v Evroligi na 25 tekmah dosegal 14.2 točk, 6.1 skokov in 1.8 podajo, je dejal da mu predstavniki sploh niso povedali za druge ponudbe: “Moji predstavniki me niti niso informirali o ponudbah drugih klubov, saj se zavedajo, da sem želel ostati s svojimi soigralci in trenerji pri UNICS-u.” Hrvat je sedaj osredotočen na sklepni del sezone, nato pa bo vse skupaj dobro premislil: “UNICS mi je dal veliko. V letošnji sezoni sem bil vodja, zato nisem mogel enostavno zapustiti kluba. Bomo videli kaj se bo zgodilo poleti. Trenutno se še nisem pogovarjal z nikomer in sem popolnoma osredotočen na serijo z Lokomotiv Kuban.”

Sorodne objave