Hrvaški NBA-jevec vendarle za reprezentanco?

Mario Hezonja in Hrvaška košarkarska zveza v preteklosti nista našli skupnega jezika. Potem, ko se je zdelo, da je zgodba okrog njegovega neigranja že zaključena, pa hrvaški Index poroča, da je Hezonja preko svojega posrednika javil, da vendarle želi zaigrati za izbrano vrsto. To informacijo je potrdil tudi Stojko Vranković, predsednik HKS.


“To drži, a pravila Zveze in selektorja so jasna. Obstaja način na katerega se mora igralec javiti Zvezi in sporočiti, da želi igrati. Lahko bi se javil meni, Dinu Rađi ali selektorju Veljku Mršiću, ne pa preko nekakšnih posrednikov. Enostavno rečeno je to neresno in na te nivoju ne želim ničesar več komentirati,” je dejal Veljko Mršić, predsednik Hrvaške košarkarske zveze.

Spomnimo, da je hrvaški selektor Mršić že izjavil, da v času njegovega vodenje Hezonja ne bo igral za reprezentanco. Tudi Hezonja je preko družbenih omrežji oddajal čudna sporočila, med drugim tudi, “da se mu ne da igrati za reprezentanco”. Hezonja je od meseca decembra brez kluba v NBA, saj so se mu Memphis Grizzlies odrekli in sedaj krvavo potrebuje igralne minute.

Foto: Gol.hr

Sorodne objave