HARDEN SI ŽELI V BROOKLYN?!

Prvi zvezdnik Houstona James Harden je pred kratkim dejal, da ne želi zapuščati Raket, drugače pa se je govorilo za njegovega soigralca Russela Westbrooka. Toda po zadnjih poročilih legendarnega NBA novinarja Adriana Wojnarowskega, si zna Harden premisliti. Bo teksaška franšiza tako izgubila oba zvezdnika?


Wojnarowski pravi, da je Harden le začel razmišljati o alternativni prihodnosti, na vrhu seznama pa naj bi bilo moštvo Brooklyn Nets.

To bi ga združilo z bivšim soigralcem iz Oklahome Kevinom Durantom in drugim superzvezdnikom Netsov Kyrieom Irvingom. Tovrstna zvezdniška naveza bi bradatemu 31-letnemu Američanu bila vsekakor po godu, kakorkoli obrnemo.

Poročanja o Hardnovih odločitvah so, zanimivo, prišla v javnost en dan za tem, ko je Brooklyn odprto naznanil, da so voljani trgovati z namenom, da v svoj klub pripeljejo teksaškega zvezdnika.

Po poročanju Sports Illustrated naj bi Brooklyn v zameno za Hardna Houstonu odstopil košarkarje kot so Spencer Dinwiddie, Caris LeVert, Taurean Prince, in Jarrett Allen.

 

Photo: Forbes

Sorodne objave