€ Adijo, alergije

Vsi smo nestrpno čakali prijetnejše vreme, da se končno oblečemo v lahka oblačila in uživamo na soncu v naravi. Toda namesto vedrine in navdušenja se marsikdo slabo počuti ter sooča z alergijo. Alergije povezujemo s simptomi, kot so zamašen nos, občutek pritiska v prsih, srbenje in razdražena koža ter solzne oči. Ne glede na težave, ki jih prinaša toplejše vreme, je spodaj nekaj nasvetov, kako ublažiti simptome alergije in ohraniti svoj dom čistejši, varnejši in bolj zdrav.


Bolje preprečiti kot zdraviti

Ko govorimo o alergijah, se lahko vsi strinjamo, da je bolje preprečevati alergijo kot pa zgolj zdraviti simptome. Previdno izogibanje alergenom je predpogoj za nadzor alergijskih reakcij. Ampak kako se izogniti alergenom? Ko pridete domov s sprehoda, je priporočljivo, da se stuširate, preoblečete in umijete lase ter tako odstranite ves cvetni prah, ki se je nabral na vas.

S Samsung WW9800T pralnim strojem, ki vključuje Eco BubbleTM tehnologijo, ste lahko popolnoma brez skrbi. Pozabljena oblačila, kot so na primer nogavice brez para, lahko s pomočjo AddWashTM tehnologije preprosto dodate tudi med ciklom pranja. Ravno tako lahko dodate tudi pralni prašek. Čas izpiranja oblačil je krajši zaradi Speed Spray tehnologije, Čiščenje bobna+ pa odstrani 99,9 % bakterij iz bobna in tako zagotovi maksimalno čistost oblačil in pralnega stroja.

Odstranite bakterije iz doma in oblačil

Redno pranje oblačil je zelo pomembno za preprečevanje alergij. Tudi pršice so sovražniki, ki lahko ogrozijo čist in varen dom, ker živijo v človeškem okolju. Živijo v preprogah, odejah, zavesah itd.. Da bi se izognili pršicam in preprečili alergije, lahko oblačila posušite s pomočjo sušilnih strojev, ki uporabljajo vroč zrak.

Dober sodelavec v boju proti alergijam je Samsung DV8000T sušilni stroj, s katerim bodo vaša oblačila izredno hitro suha in spet pripravljena za nošenje. S Super Speed programom superhitrega sušenja ​​lahko mešana bombažna in sintetična oblačila posušite kar v 81 minutah, s Silent Dry tehnologijo tihega sušenja, ki duši zvok s pomočjo algoritma za optimizacijo hitrosti, pa se zmanjša raven hrupa. Tako Samsung pralni kot tudi sušilni stroj vključujeta umetno inteligenco ki si zapomni vaše navade in prilagodi cikle pranja ter sušenja.

Pridobite do 25 % popusta na izbrane Samsung gospodinjske aparate. Promocija traja od 19. 3. do 2. 5. 2021 ali do razprodaje zalog. Za več informacij o promociji obiščite https://www.samsung.com/si/offer/clean-promo-2021/.

Za podaljšano garancijo obiščite https://www.samsung.com/si/offer/clean-home-2021/. 

Čistost kot predpogoj za zdravje

Poleg vzdrževanja osebne higiene je pomembno tudi, da je vaš dom čist. Če pogosto zračimo stanovanje, je še toliko bolj pomembno, da ga tudi redno sesamo. Da bi bil vaš dom čist in varen z minimalnim naporom in minimalno porabo časa je tukaj Samsung Jet 75 Complete sesalnik. Aerodinamična oblika zračnega sistema od krtače do filtra optimizira pretok zraka, medtem ko večciklonska filtracija zraka ujame prašne delce.

Čist in svež dom je zelo pomemben za vaše dobro počutje, zato je še toliko bolj pomembno, da pri izbiri gospodinjskih aparatov dobro razmislite in izberete tiste, ki so najboljši za vas – to so nedvomno Samsung gospodinjski aparati z učinkovito tehnologijo pranja, sušenja in čiščenja. Ne zamudite pomladnih popustov!

 

Sorodne objave