Dwyane Wade se ne more načuditi Dončiću: “Kako je postal tako dober?”

V noči iz petka na soboto je Luka Dončić upriziril novo briljantno predstavo. Dallas je v napetem obračunu strl Phoenix Sunse, Slovenec pa je z 42 točkami izenačil svoj strelski rekord, dodal pa je še 11 asistenc in 9 skokov. Slovenskemu fenomenu se ne more načuditi niti legendarni Dwyane Wade.


Legenda Vročice iz Miamija, ki je del svoje karire preživel kot soigralec Gorana Dragića, je košarkarske čevlje na klin obesil po koncu lanske sezone. Očitno pa še vedno zelo aktivno spremlja dogajanje v ligi NBA, po včerajšnji predstavi Luke Dončića, pa je svoje navdušenje in tudi presenečenje nad izredno igro mladega Ljubljančana izrazil kar preko svojega profila na Twitterju.

“Ok… Kaj se dogaja v ligi!? Kako je ta mladi igralec postal tako prekleto dober. Kje so veterani, ki prevzamejo vse mete, mladi igralci pa morajo na svojo priložnost čakati. Luka je star 20 let!”

Wade na novo udejstvovanje Luke Dončića ne bo več dolgo čakal. Že jutri zvečer, po slovenskem času, se bo Dallas pomeril z Los Angeles Lakersi, kjer igra tudi Wadeov dober prijatelj LeBron James.

Foto: Bleacher Report

Sorodne objave