Duranta tudi po premoru še ne bomo videli

Na žalost navijačev Brooklynške franšize se njihov prvi zvezdnik ob nadaljevanju prekinjene sezone še ne bo vrnil. Kevin Durant, ki je pred letom dni prestal operacijo ahilove tetive namreč še ni nared za novo tekmovanje. Marca je Američan sicer uspešno prebolel tudi novi koronavirus, a avgusta Brooklynu, ki si je praktično že zagotovil končnico, ne bo mogel pomagati.


Durant je zadnjo tekmo odigral v dresu Golden State Warriors 11. junija 2019, ko mu je med peto tekmo finala proti Toronto Raptors počila ahilova tetiva. V pogovoru za ESPN je dejal, da z rednimi treningi v Los Angelesu že čuti velik napredek v fizični formi, toda na povratek na parket še ni pripravljen.

»Najbolje zame je, da počakam in se pripravim na naslednjo sezono in preostanek kariere. Ne verjamem, da bi lahko že naslednji mesec zaigral v tako intenzivnem ritmu. Moja sezona je končana. Že lani smo se dogovorili, da bomo počakali na naslednjo sezono,« je dejal MPV finala sezone 2014. Lani je Durant kot prost igralec z Brooklyn Nets podpisal štiriletno pogodbo v vrednosti 164 milijonov dolarjev.

Photo: NetsDaily

Sorodne objave