Dragićevo srce ostaja pri Vročici!

Goran Dragić je z Vročico na zadnji, šesti tekmi finala proti Los Angeles Lakersom odigral 19 minut, še vedno pa ga je omejevala poškodba levega stopala. Slovenski organizator igre in veteran  moštva Miamija je po finalu dejal, da operacije ne bo potreboval, poškodba naj bi se zacelila sama. Znano je, da bo Dragić v premoru med sezonama postal prost igralec, malo verjetno pa je, da bi si želel igrati za katerokoli drugo ekipo kot Miami.


»Edina stvar, ki je nisem imel do zdaj je bil čas,« je po finalu, v katerem je izpustil vsega 4 tekme, glede poškodbe dejal Dragić.

Kljub temu, da ima Slovenec potencial, da se kot prost igralec pridruži katerikoli ekipi, njegovi komentarji nakazujejo, da s srcem ostaja pri Vročici. »Kar smo zgradili je nekaj posebnega in vrnili se bomo!«, je na Twitterju zapisal za svoje navijače.

Prvi zvezdnik Miamija Jimmy Butler bi Slovenca, kot pravi sam, v ekipo pozdravil z odprtimi rokami. Z njim bi igral ‘ za vedno’, poroča ameriški novinar Barry Jackson.

Butler z nedokončanimi posli

Kljub temu, da je Miami kot peta ekipa Vzhoda prišla v veliki finale, v katerem je proti mega favoritom, s poškodbami, uspela iztržiti dve zmagi, Butler pravi, da ekipa v tej sezoni ni izpolnila končnega načrta. »Obljubil sem jim naslov, zato  svojega dela pogodbe nisem izpolnil. To pomeni, da moram to storiti naslednje leto,« je požrtvovalni zvezdnik povedal novinarju ESPN Nicku Friedellu. »Obljubil sem Patu Rileyju, obljubil sem trenerju Spoelstri, da sem tu da zmagamo. Svoje naloge nisem opravil in me še čaka.«

 

Photo: InsideSport

Sorodne objave