Cedevita Olimpija prekinila z Vujačićem

Košarkarski klub Cedevita Olimpija po dogovoru o prekinitvi pogodbe zapušča mladi nadarjeni slovenski košarkar, Petar Vujačić. Mariborčan se je v Ljubljano iz Rogaške preselil pred začetkom sezone 2018/19.


Ljubljanska Cedevita Olimpije je z mladim Petrom Vujačićem dosegla dogovor o sporazumni prekinitvi pogodbe. Nadarjeni košarkar, rojen v Mariboru, se je Zmajem pridružil pred začetkom tekmovalne sezone 2018/19, v Ljubljano pa se je preselil iz Rogaške, kjer je nastopal v Ligi Nova KBM in Ligi ABA 2. V minuli sezoni je Vujačić nosil tudi dres mladinskega moštva ljubljanskega kluba, ob koncu sezone pa je bil posojen v Šenčur.

196 centimetrov visoki ostrostrelec je bil na samem začetku tekmovalne sezone 2019/20 posojen v ljubljansko Ilirijo. Za moštvo iz Tivolija je Vujačić nastopal v 2. SKL in Pokalu Spar. V dresu Cedevite Olimpije je v tej sezoni zaigral na eni tekmi Lige Nova KBM za prvaka ter na drugi tekmi četrtfinalnega niza Pokala Spar s Šenčurjem, proti kateremu je v samem zaključku tekme dosegel edine tri točke v sezoni.

Foto: KK Cedevita Olimpija

Sorodne objave