Cedevita Olimpija jutri z evroligašem

Košarkarji Cedevite Olimpije bodo v ponedeljek ob 18.00 na peti pripravljalni tekmi tega poletja gostili evroligaški Bayern Basketball. Obračun z nemškim evroligašem bo hkrati uradna domača uvertura v novo tekmovalno sezono 2021/22, vstopnice za ogled košarkarskega spektakla pa so še vedno na voljo.


Po pripravljalnem turnirju v Opatiji, na katerem so košarkarji Cedevite Olimpije na dveh tekmah doživeli dva poraza, se bodo Zmaji v ponedeljek vrnili na stoženski parket. Aktualni slovenski državni prvaki bodo ob 18.00 v Stožicah na košarkarskem spektaklu gostili Bayern Basketball, ki je bil v minuli sezoni ena od osmih najboljših ekip v elitni Evroligi.

Tekmo bo možno v neposrednem televizijskem prenosu spremljati na Šport TV 1 in na Facebook strani KK Cedevita Olimpija.

»Zavedamo se, da trenutno morda nismo v najboljši formi, a pripravljalno obdobje je namenjeno uigravanju, spoznavanju in piljenju naše igre, da bomo nato na začetku sezone tisti pravi,« pred ponedeljkovim dvobojem v stoženski velikanki pove kapetan Cedevite Olimpije, Jaka Blažič. »Skupaj s soigralci se veselim, da bomo znova zaigrali v naših Stožicah, zato vabim vse navijače in košarkarske navdušence, da se nam pridružijo. Obljubim, da bomo na parketu dali vse od sebe.«

Sorodne objave