Budućnosti ne bo v Ljubljani

Zaradi številnih pozitivnih primerov in nekaterih sumov na COVID-19 znotraj članskega moštva, je KK Budućnost VOLI v dopoldanskih urah obvestil KK Cedevita Olimpija, da podgoriška ekipa ne bo prišla v Ljubljano na tekmo petega kola Lige ABA, ki bo prestavljena na drugi termin.


Derbi petega kola Lige ABA bi se moral v stoženski dvorani v nedeljo začeti ob 19.00, neposredni prenos tekme pa bi lahko vsi navijači spremljali na Arena Sport 1. O novem terminu tekme bomo navijače in javnost obvestili pravočasno.

COVID-19 tako še naprej vztrajno kroji usodo nove tekmovalne sezone 2020/21 in sezono košarkarjev Cedevite Olimpije. Že v sredo bi namreč Zmaji morali stopiti na parket v petem kolu 7DAYS EuroCupa, a tekma s Promitheasom iz Patrasa zaradi pozitivnih primerov COVID-19 znotraj grškega moštva, ni bila odigrana, saj Grki niso prišli v Ljubljano.

Naslednja preizkušnja četo glavnega trenerja Jurice Golemca čaka v sredo ob 18.30. V šestem kolu 7DAYS EuroCupa v Stožice prihajajo košarkarji Nanterrja 92, ki v minulem tednu zaradi pozitivnih primerov COVID-19 znotraj ekipe tudi niso stopili na parket.

Foto: KK Cedevita Olimpija

Sorodne objave