Bizarno: Črnogorski klub ne najde svojega igralca

V črnogorskem košarkarskem klubu Mornar Bar je prišlo do nenavadne situacije. Ameriški košarkar, ki si je Mornarju pridružil letos poleti, je brez pojasnila “izginil”.


Iz Mornarja so včeraj, po domači zmagi proti Splitu z 81:65, sporočili, da se spopadajo z nenavadnim kadrovskim zapletom. Glavni strateg Mihailo Pavićević je razkril, da nihče v klubu ne ve kje se nahaja Corey Davis Jr. Štiriindvajsetletni organizator igre je po besedah Pavićevića preprosto izginil:

“Davisa še vedno iščemo, ker ne vemo kje je. To je tipično obnašanje nekaterih Američanov. Človek je enostavno izginil,” se je po včerajšnji tekmi čudil glavni trener Mornarja in nadaljeval: “Že ko smo bili v Solunu ni hotel trenirati in igrati. Izgovarjal se je na poškodbo, za katero se je izkazalo, da je sploh ni. Ni prišel na dve najpomembnejši tekmi in stvari dela po svoje. Sedaj nekaj dni o njem ne vemo ničesar. V ponedeljek ga bomo prijavili disciplinski komisiji nato pa bo suspendiran.

Izgubljeni ameriški košarkar je sicer v letošnji sezoni na osmih tekmah povprečno dosegal 9,2 točke, 3,6 asistence in 2,4 skoka.

Foto: Media Pro

Sorodne objave