Bizaren moment: Žoga ostala na vrhu table in prekinila tekmo #video

V sezoni 2019-20 se na tekmah Los Angeles Lakersov dogajajo nenavadne stvari, žoga končuje na nenavadnih mestih. Tokrat je na obračunu proti Sacramento Kingsom pristala celo na vrhu table, od tam pa so jo težko dobili celo visoki košarkarji. 


 

Žoga na vrhu table je tekmo prekinila kar za sedem minut. Vse se je začelo v sedmi igralni minuti zadnje četrtine, ko je po poskusu za tri Kyla Kuzme žoga, po čudnem odboju, pristala na omenjenem mestu. Ker je bila daleč od dosega je stvari v svoje roke prevzel branilec Sacramenta Buddy Hield in žogo z ročajem metle vendarle zbil nazaj na parket. Pri tem so se seveda zelo zabavali reporterji LA Lakersov, ki so poskrbeli za kar nekaj humornih vložkov.

Jezerniki so v sezono sicer krenili odlično, z desetimi zmagami so prvi v Zahodni konferenci, uspešnejši so bili tudi od Sacramenta (99-97). Zanimiv pripetljaj podoben temu proti Sacramentu, se na tekmah Los Angelesa letos ni zgodil prvič. Že na zadnjem obračunu proti Golden Stateu se je žoga po metu Kentaviousa Caldwella-Popa namreč ustavila kar na obroču.

Foto: Clutchpoints

Sorodne objave