Luka Dončić premalo za sedmo zaporedno zmago

Slab večer za Luko Dončića in moštvo Dallasa. Po šestih zaporednih zmagah, so bili tokrat neuspešni proti kratkohlačnikom iz New Yorka, ki so srečanje dobili s kar 23 točkami prednosti.


Dallas je v tekmo vstopil s šestimi zaporednimi zmagami. Nazadnje so doživeli poraz pred dvema tednoma proti ekipi Sacramento Kings. Nato je sledilo šest odličnih tekem, na katerih so ugnali tudi Denver Nuggetse, Golden State Warriorse, ter Chicago Bullse. Danes ponoči jim je načrte preprečil razigrani Berrett, ki je bil z 32 točkami in 7 skoki najuspešnejši posameznik tekme. Poleg njega so dvomestno število točk dosegli tudi vsi ostali člani začetne peterke Knicksov.

Na drugi strani je bil za goste najuspešnejši naš as Luka Dončić, ki je prispeval 21 točk, 11 skokov in 5 podaj. Žal pa je bil izredno nerazpoložen pri metu za tri točke. Iz devetih poskusov je bil uspešen zgolj enkrat. Ravno slab met za tri pa je delal težave celotni ekipi Dallasa, katera je zadela zgolj slabih 22% trojk. Na drugi strani pa so bili domačini z več kot 44% procenti bolj uspešni.

Dallasu se je poznala tudi odsotnost drugega zvezdnika Kristapsa Porzingisa, ki je še vedno v izolaciji. Točen datum vrnitve še ni znan, vendar pa se bi ta lahko zgodila kmalu.

Foto: Fansided

 

Sorodne objave