2. SKL: Glasovanje za naj igralca 16. kroga

Po napetem in zanimivem drugoligaškem vikendu lahko znova glasujete kdo je bil po vašem mnenju najboljši igralec 16. kroga.


Ljubljana je po Portorožu tokrat ugnala še Celje, najboljši igralec srečanja pa je bil Jakob Stražar. 20 točkam (met iz igre 7/9) je dodal še šest skokov, štiri asistence in tri pridobljene žoge.

Do visoke zmage nad zdesetkano Postojno je prišel Triglav, pri katerem je blestel Marko Pajić, ki je zbral 20 točk (met iz igre 10/15), 14 skokov in štiri asistence.

Na primorskem obračunu je Sežana v zadnji četrtini strla odpor Portoroža, pri zmagi pa se je izkazal Gašper Jordan Rojko. 23-letni krilni igralec je ob 100 % metu iz igre (trojke 5/5) dosegel 19 točk, temu pa dodal še tri skoke in štiri asistence.

V derbiju kroga so Troti doma tesno ugnali Ilirijo, pod košem pa je ponovno odlično igral Rok Savić. Zbral je namreč 16 točk (met iz igre 6/8) in devet skokov.

Iliriji ni pomagala niti izjemna raznovrstna predstava Alena Malovčiča, ki je ob porazu dosegel 21 točk (met iz igre 8/12), ob tem pa imel še kar 14 skokov, štiri asistence, tri pridobljene žoge in tri blokade.

Z zmago iz Medvode so se vrnili tudi košarkarji Hrastnika, pri katerih je 19 točk (met iz igre 9/15) in devet skokov zbral Tim Tušek.

 

Sorodne objave