2. SKL: Glasovanja za naj igralca 17. kroga

Po napetem in zanimivem drugoligaškem vikendu lahko znova glasujete, kdo je bil po vašem mnenju najboljši igralec 17. kroga.

Ob težko prigarani zmagi Ilirije nad Celjem so kar štirje domači košarkarji dosegli dvojnega dvojčka, za igralca tedna pa sta nominirana dva. Prvi je Dejan Milašinović, ki je dosegel 20 točk (met iz igre 8/15), temu pa dodal še kar 12 asistenc.

Drugi iz vrst Ilirije je izkušeni Mensud Julević, ki je ob odličnem metu iz igre 10/12 dosegel 24 točk, ob tem pa imel še 10 skokov in tri asistence.

Ob zmagi Hrastnika je blestel organizator igre Klemen Požin, ki je dosegel kar 30 točk (met iz igre 12/21), šest skokov in štiri asistence.

Iz težkega gostovanja pri Trotih se je z novo zmago vrnil Triglav, nominiranec iz vrst kranjskega drugoligaša pa je tokrat Grega Sajevic, ki je vpisal 27 točk (met iz igre 10/16), šest asistenc in tri pridobljene žoge.

Z odlično zadnjo četrtino so si pomembno zmago priigrale Medvode, odlično pa se je ponovno odrezal Janez Korošec, ki je zabeležil 18 točk (met iz igre 7/14), 12 skokov in tri asistence.

Ob zmagi Sežane je bil pod košem ponovno neustavljiv Američan Timothy Cole, ki je v le nekaj več kot 16. minutah igre dosegel dvojnega dvojčka. 18 točkam (met iz igre 8/10) je dodal še 10 skokov, v tem času, ki ga je preživel na terenu, pa je bila Sežana boljša kar za 36 točk.

 

 

 

Sorodne objave