Nikola Jokić: “Boste videli, morda vas presenetim”

Po nekaj stresnih tednih je najboljši srbski košarkar Nikola Jokić znova pripravljen na nadaljevanje sezone.


Jokić je po okužbi s koronavirusom v Srbiji preživel 14 dni v samoizolaciji in se nato vrnil v ZDA. Po tem, ko mu sprva niso odobrili potovanja v Orlando se je zvezdnik Denver Nuggets v začetku tega tedna končno lahko pridružil ekipi, a z njimi še ne trenira. Ni še niti jasno ali bo sploh lahko zaigral ko se liga NBA konec julija spet preseli na parket.

Srbski center je z ameriško sedmo silo spregovoril v torek in podal svojo refleksijo na zadnji mesec.

»Pred odhodom na letališče, ko sem zapuščal ZDA, sploh nisem bil testiran. Sploh nisem vedel. Imel sem popolnoma običajen dan. Ni mi bilo težko. Bil sem doma, s svojim dekletom. V resnici sva imela manjše počitnice. Po drugi strani mi je bilo čudno, počutil sem se normalno in dobro. Nad tem sem presenečen,« je o okužbi s COVID-19 govoril Jokić.

Seveda so ga novinarji vprašali tudi glede odmevne transformacije telesa. Center Denverja navsezadnje še zdaleč ne izgleda več tako okorno kot pred prekinitvijo sezone. »Mislim, da vam ne smem izdati svoje teže, tak je protokol ekipe. Če kdo na slikah ne opazi velike razlike, razumem. Med karanteno nisem izgubil spet toliko kil.«

Samo vesel sem, da sem lahko končno tu v Orlandu z družino in ekipo. Morda vas vse presenetim, boste videli,« je dodal.

 

Photo: EssentiallySports

Sorodne objave