Napeto na tekmi Dallas – Pistons: Dončić je tekmovalen kot hudič (video)

Luka Dončić proti Orlandu

Luka Dončić je po poškodbi gležnja že nazaj na parketu. Dallas je na domačih tleh popeljal do zmage s 111:105, sam pa je pri tem že petič v karieri presegel mejo 50 točk. Dosegel jih je 53 ter dodal še 8 skokov in 5 podaj.


Bolj kot sama tekma, pa je bilo napeto ob zaključku. Dončić se je v svojem živahnem in glasnem slogu sprehajal ob igrišču in se ob tem zapletel v besedno izmenjavo s pomočnikom trenerja Pistonsov, Jeromom Allenom.

“Že od prve četrtine naprej je ves čas ‘čivkal’. Nočem vam razkriti njegovih besed. A sam s tem nimam težav. To je košarka. Zagotovo pa me takšno ravnanje podžge,” je po tekmi dejal Dončić.

 

https://youtu.be/COQo2TfYYDg

O besednem dvoboju ob koncu tekme pa je spregovoril tudi trener gostujoče ekipe Dwane Casey. Na vprašanje o besednem dvoboju je odgovoril: To je bil en velik nič. Videl sem že hujše stvari, veste, da sem treniral Garyja Paytona in Kevina Garnetta, to, kar se je zgodilo danes, ni bilo nič. Meni je bilo všeč, to dokazuje, da se vsi zelo trudimo in da nam ni vseeno. Vsi smo zelo tekmovalni, Dončić je tekmovalen kot hudič, všeč mi je, kako igra. Vse je v redu, vse je bilo čisto, tukaj ne vidim nobenih težav.”

 

Related posts