Mangok Mathiang ni več član Olimpije!

Mangok Mathiang ni več član Olimpije

Le nekaj ur po tem, ko je Cedevita Olimpija objavila prihod Jacoba Pullena, pa je sledila slaba novica za navijače. Klub je sporočil, da je sporazumno prekinil pogodbo z Mangokom Mathiangom, ki Ljubljano zapušča brez enega samega nastopa. 


»Žal se je zgodilo to, česar smo se najbolj bali. Mangok Mathiang bo za vrnitev v normalen trenažni proces potreboval dlje časa, kot je bilo prvotno načrtovano in predvideno. Zato smo se tudi odločili, da še pred uradnim začetkom sezone in preden se nam na treningih pridružijo vsi nosilci, prekinemo pogodbo z Mangokom. Želimo mu vso srečo v nadaljevanju kariere, mi pa bomo skušali najti rešitev za zapolnitev mesta na njegovem igralnem položaju,« je o odhodu visokoraslega centra povedal športni direktor, Sani Bečirović.

Olimpiji se je Mathiang pridružil lansko poletje, a zaradi poškodbe noge, ni zaigral na niti eni uradni tekmi. Sklenila se je nova pogodba, a so nadaljnje preiskave pred začetkom prihajajoče pokazale, da bo rehabilitacija trajala dlje, kot pa se je sprva napovedovalo. Klub in Mathiang sta se dogovorila za sporazumno prekinitev pogodbe.

Sorodne objave